Cím: 1032 Budapest Gyenes u. 20.
Adószám: 18199332-1-41
Számlaszám: MagnetBank 16200209-00271118
E-mail: alapitvanyflora@gmail.com
Telelefon: +36 70 544 13 20; +36 70 771 82 26
Fővárosi Bíróság Nyilvántartási száma: 10480
Alapítás éve: 2008 (1992)

Amennyiben érdeklődik a Flóra Alapítványban folyó terápiás fejlesztés iránt, hívja a

06/70 544 – 1320-as telefonszámot.

Jelentkezéskor a telefonos időpont-egyeztetést személyes találkozó követi, melyen a szülő(k), a gyermek, valamint az Alapítvány két munkatársa vesz részt. Ez az alkalom lehetőséget nyújt a gyermek pszichés, motorikus, szociális, érzelmi fejlettségének megfigyelése mellett arra, hogy a szülők megismerhessék a terápián folyó munka részleteit, tájékozódhassanak terápiás kínálatunkról.

A találkozó célja, hogy mind a szülők, mind az Alapítvány szakemberei lássák, miben tud segítséget nyújtani a gyermek fejlődésében a terápia - ez segíti a végleges döntés kialakítását. Mindezek ismeretében a család a megbeszélt időtartamon belül eldönti, kérik-e a gyermek felvételét. Abban az esetben, ha a szakmai team is a felvétel mellett dönt, akkor a gyermek az Alapítvány lehetőségei szerint azonnal felvételre, vagy hely hiányában várólistára kerül.

Alapítványunkban nem végzünk célzott vizsgálatokat, nem diagnosztizálunk. A bekerüléshez nem szükséges orvosi és/vagy szakértői bizottsági diagnózis.